Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράσελ Κρόου βλέπει (;) UFO από το παράθυρό του στο Σίδνεϊ

Ο Ράσελ Κρόου βλέπει (;) UFO από το παράθυρό του στο Σίδνεϊ

Ένα UFO ισχυρίζεται ότι φωτογράφισε πάνω από το σπίτι του στο Σίδνεϊ ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου. Ο ηθοποιός μαζί με ένα φίλο του έστησαν την κάμερα για να τραβήξουν σε βίντεο νυχτερίδες, όταν πάνω από τους Βασιλικούς Κήπους του Σίδνεϊ, εντόπισαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό. Ο Ράσελ Κρόου ανέβασε τις εικόνες στο YouTube και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «UFO; Οι φωτογραφίες είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ!».

Ένα UFO ισχυρίζεται ότι φωτογράφισε πάνω από το σπίτι του στο Σίδνεϊ ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου.

Ο ηθοποιός μαζί με ένα φίλο του έστησαν την κάμερα για να τραβήξουν σε βίντεο νυχτερίδες, όταν πάνω από τους Βασιλικούς Κήπους του Σίδνεϊ, εντόπισαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό.

Η κάμερα κατέγραψε μια λεπτή δέσμη κόκκινου φωτός να κινείται πάνω από τα δέντρα.

Ο Ράσελ Κρόου ανέβασε τις εικόνες στο YouTube και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «UFO; Οι φωτογραφίες είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ! Μαζί με έναν φίλο στήσαμε μια κάμερα για να βιντεοσκοπήσουμε τις νυχτερίδες από τους Βασιλικούς Κήπους, ήταν μεγάλη έκπληξη. Χωρίς φλας, δεν μπορεί να είναι αντανάκλαση του φακού γιατί αυτό κινείται, ενώ η κάμερα ήταν σταθερή».

Πάντως πολλοί υποστηρίζουν, ότι ο γνωστός ηθοποιός με αυτή την ιστορία προσπαθεί να τραβήξει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας για τη νέα του ταινία.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, τονίζοντας ότι απλά μπορεί να εμφανίστηκε αεροπλάνο που πετούσε εκείνη τη στιγμή, είτε να πρόκειται για μία αλλοίωση στο οπτικό σύστημα της κάμερας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024