Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλοί τόνοι από Δώνη, στο… οφ σάιντ στάθηκε ο Παράσχος

Χαμηλοί τόνοι από Δώνη, στο… οφ σάιντ στάθηκε ο Παράσχος

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Δώνης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, ωστόσο ακόμα υπάρχει ένα ημίχρονο. Αρχικά ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Θεωρώ ότι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο Κύπελλο πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο». Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιώργος Παράσχος επισήμανε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την ανατροπή στη ρεβάνς, ενώ τόνισε πως αν δεν έμπαινε το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Δώνης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, ωστόσο ακόμα υπάρχει ένα ημίχρονο. Αρχικά ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Θεωρώ ότι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο Κύπελλο πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο».

Για τις πολλές οδηγίες του στο τελευταίο 20λεπτο προς τους παίκτες του, οι οποίες ήταν περισσότερες από όσες σε όλο το ματς: «Είναι λογικό, καθώς στο τελευταίο 20λεπτο, όσο περνάει ο χρόνος φοβάσαι ότι μπορεί να δεχθείς γκολ και να αλλάξει το επόμενο παιχνίδι. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και όταν έρθει η επόμενη Τετάρτη θα διεκδικήσουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά».

Για το 2-0 κι αν αυτό αποτελεί σκορ πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, ο έλληνας κόουτς επισήμανε: «Το 2-0 είναι απλώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι σημαντικό ότι δε δεχθήκαμε γκολ στην έδρα μας. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί στην Λιβαδειά θα πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Σε γενικές γραμμές, το σημερινό παιχνίδι, ήταν από τα πειθαρχημένα κι ώριμα ματς εντός έδρας. Όταν αναφερόμαστε σε αγώνες Κυπέλλου, πρέπει να σκέφτεσαι κι αυτά. Και στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι είχαμε νευρικότητα με την μπάλα στα πόδια, για πρώτη φορά είμαι τόσο πολύ ικανοποιημένος για την αμυντική λειτουργία σε εκείνο το κομμάτι της αναμέτρησης, αλλά και γενικά σε όλο το 90λεπτο».

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ ήταν… καταιγιστικός, υπογράμμισε με ρεαλιστικό τρόπο:
«Είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδι αυτά. Είναι υπερβολή να λέμε ότι είχαμε έναν καταιγιστικό ρυθμό. Είχαμε έναν καλό ρυθμό για 25 λεπτά στο β΄ μέρος, ηρεμία με την μπάλα στα πόδια, είχαμε τις προϋποθέσεις και κάναμε διαφορετικά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έναν αντίπαλο με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με σύστημα 4-3-3, με έναν αμυντικό χαφ και 2 επιθετικά χαφ που έπαιζαν μαν του μαν στα δύο δικά μας αμυντικά χαφ και δε μας διευκόλυνε αυτό για να περνάμε την μπάλα στον άξονα και στα άκρα. Στο β΄ μέρος, βάλαμε τον Γκαρσία πιο ανοιχτά και πηγαίναμε την μπάλα πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν κι η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ».

Για το αν ήταν οφ σάιντ το πρώτο γκολ, αρκέστηκε να πει:
«Δεν το έχω δει ακόμη».

Για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, επισήμανε:
«Έχουμε τις απουσίες των τιμωρημένων Λάζαρ κι Αθανασιάδη, θα δούμε αύριο αν έχουμε κάποια άλλα προβλήματα και θα γίνει ροτέισον στην ενδεκάδα. Πάντως μας ενδιαφέρει πρωτίστως το κυριακάτικο παιχνίδι, μια και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Παράσχος: «Αν δεν έμπαινε το οφσάιντ»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιώργος Παράσχος επισήμανε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την ανατροπή στη ρεβάνς, ενώ τόνισε πως αν δεν έμπαινε το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ μπορεί τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:
«Είχαμε σημαντικές αλλαγές στη ενδεκάδα γιατί μας περιμένουνε δύσκολα ματς. Έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε μακριά από την εστία τον ΠΑΟΚ, είχε μόνο τρία μακρινά σουτ. Δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, αντίθετα αυτή την χάσαμε εμείς με τον Ροτζέριο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από θέση οφσάιντ. Αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε στη Λιβαδειά να αλλάξουμε το σκορ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:
«Στο πρωτάθλημα επειδή είμαστε κοντά στη πέμπτη θέση, προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχουμε ένα δύσκολο το ματς με την Ξάνθη κάναμε τις αλλαγές γιατί ίσως πετύχουμε τον στόχο της πέμπτης θέσης που για εμάς θα είναι πολύ καλός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024