
Προβλήματα στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων σε τρία νοσοκομεία
Κενά και προβλήματα στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων, διαπίστωσε στα νοσοκομεία «Άγιος Παντελεήμων» στη Νίκαια, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» και «Τζάνειο», η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Κενά και προβλήματα στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων, διαπίστωσε στα νοσοκομεία «Άγιος Παντελεήμων» στη Νίκαια, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» και «Τζάνειο», η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Οι εκθέσεις ελέγχου των τριών νοσοκομείων, αφορούσαν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής από το προσωπικό, την εφαρμογή προγραμμάτων απεντομώσεων και μυοκτονιών, τη διαχείριση ιατρικών αποβλήτων, την εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος, ενώ έγιναν και δειγματοληπτικοί υγειονομικοί έλεγχοι στους θαλάμους ασθενών και σε κοινόχρηστους χώρους.
Σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Πειραιά, οι έλεγχοι αποτυπώνουν και επισημαίνουν επί μέρους κενά και προβλήματα τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθυγιεινών εστιών που μπορούν να απειλήσουν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στη διαχείριση των επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων των νοσοκομείων, ιδίως των ραδιενεργών και των μολυσματικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
- H τέλεια ληστεία των 11 λεπτών – Κοσμήματα αξίας 4,5 εκατ. δια χειρός Ρενέ Λαλίκ
- Marfin: Ανώνυμη καταγγελία στο ελληνικό FBI η αφορμή για την ανάσυρση της δικογραφίας
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
- Ο Δένδιας, η δεξίωση του Γκιουλέρ στην Άγκυρα και η έννοια του «κόμπλεξ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442