Ο Σπύρος Μαγκουνής του Πανελευσινιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. Ο 27χρονος φόργουορντ ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας με 90-80 επί του ΑΓΟ Ρεθύμνου, τελειώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους (3/3 διπ., 5/5 τριπ.), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής. Η απόδοση του αυτή τον βοήθησε να συγκεντρώνει 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.