Αδικαιολόγητα απών ο Πίνο από την προπόνηση του Ολυμπιακού
Γνωστή έγινε η αιτία για την οποία ο Πίνο αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα με τον Αρη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κολομβιανός άσος δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.
Γνωστή έγινε η αιτία για την οποία ο Πίνο αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα με τον Αρη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο κολομβιανός άσος δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν διευκρινίζεται αν του είχε χορηγηθεί άδεια ή του έδωσαν αναγκαστική άδεια, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον 26χρονο να αποτελεί ξένο σώμα για το σύλλογο, δεδομένου του γεγονότος ότι υποπίπτει σε δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
