Οι αφέλειες ή η κρίση μέσης ηλικίας της Μισέλ Ομπάμα
Οι αφέλειες της Μισέλ Ομπάμα, ένα νεανικό και διαχρονικά ωραίο χτένισμα, «κοσμούν» το επίσημο πορτρέτο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, το οποίο τοποθετήθηκε στον Λευκό Οίκο. Εμφανίζεται χαμογελαστή, φορώντας ένα λιτό και φίνο μπλε φόρεμα και πέρλες.
Οι αφέλειες της Μισέλ Ομπάμα, ένα νεανικό και διαχρονικά ωραίο χτένισμα, «κοσμούν» το επίσημο πορτρέτο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, το οποίο τοποθετήθηκε στον Λευκό Οίκο. Εμφανίζεται χαμογελαστή, φορώντας ένα λιτό και φίνο μπλε φόρεμα και πέρλες.
«Αυτό είναι η κρίση της μέσης ηλικίας που περνάω -οι αφέλειες. Δεν μπορούσα να αγοράσω σπορ αυτοκίνητο. Δεν με αφήνουν να κάνω μπάντζι τζάμπινγκ. Και έτσι, έκοψα τα μαλλιά μου αφέλειες» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Σχόλια θαυμασμού συγκέντρωσε το νέο χτένισμα της Μισέλ, πριν από τη δεύτερη ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, τον περασμένο μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μωβ και καφέ μέδουσες κατακλύζουν τις θάλασσες του ευβοϊκού κόλπου – Ανησυχία από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το δεύτερο βήμα προς το Final-4
- Ιαπωνία: Τραυμάτισε με σφυρί δύο παιδιά και ψέκασε με άγνωστη ουσία αστυνομικούς
- Τσίπρας: Ιούνιο το κόμμα – το αντι-δίλημμα της σταθερότητας – άνοιξε παράθυρο στους πρώην συντρόφους
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς το Ιράν θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA
- Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442