Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Euromedica: Συνεργασία με τη Γένεσις Αθηνών

Η Euromedica, σε στρατηγική συνεργασία με τη Μικτή Χειρουργική Κλινική Γένεσις Αθηνών του κ. Κωνσταντίνου Πάντου, εγκαινιάζει τη λειτουργία Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη Euromedica Κηφισιάς, δημιουργώντας ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που συνδυάζει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξειδίκευση της επιστημονικής ομάδας της Γένεσις με την άρτια υποδομή και τη διαγνωστική εμπειρία της Euromedica. Η νέα μονάδα πρόκειται […]

Η Euromedica, σε στρατηγική συνεργασία με τη Μικτή Χειρουργική Κλινική Γένεσις Αθηνών του κ. Κωνσταντίνου Πάντου, εγκαινιάζει τη λειτουργία Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη Euromedica Κηφισιάς, δημιουργώντας ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που συνδυάζει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξειδίκευση της επιστημονικής ομάδας της Γένεσις με την άρτια υποδομή και τη διαγνωστική εμπειρία της Euromedica.

Η νέα μονάδα πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της από τις αρχές Μαρτίου 2013 και αποτελεί μία συνέργια που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τόσο την επιχειρηματική δραστηριότητα της Euromedica, όσο και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχονται από τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου, ανταποκρινόμενη σε μία καίρια σύγχρονη ανάγκη.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Euromedica εδραιώνει την ηγετική της θέση και αναπτύσσεται με έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας σε ιατρικούς κλάδους που δεν καλύπτονται από το κρατικό σύστημα υγείας.

Σημειώνεται ότι η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) της Γένεσις Αθηνών χαίρει της αναγνώρισης και εκτίμησης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, καθώς πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες και συνεργάζεται με κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας, ενώ χάρη στο πρωτοποριακό της έργο αποτελεί τη μοναδική μονάδα IVF από την Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στις σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης (www.IVF-Worldwide.com).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024