Σαρωτική επανεκλογή Κορέα στην προεδρία του Ισημερινού
Με ποσοστό γύρω στο 60% επανεξελέγη στην προεδρία του Ισημερινού ο Ραφαέλ Κορέα, αφήνοντας πολύ πίσω τον συντηρητικό αντίπαλό του Γκιγιέρμο Λάσο. Μιλώντας από το μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του 50% των αποτελεσμάτων, ο Κορέα τόνισε ότι τα «διεφθαρμένα ΜΜΕ» της χώρας του είναι ο δεύτερος μεγάλος ηττημένος της αναμέτρησης.
Με ποσοστό γύρω στο 60% επανεξελέγη στην προεδρία του Ισημερινού ο Ραφαέλ Κορέα, αφήνοντας πολύ πίσω τον συντηρητικό αντίπαλό του Γκιγιέρμο Λάσο.
Μιλώντας από το μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του 50% των αποτελεσμάτων, ο Κορέα τόνισε ότι τα «διεφθαρμένα ΜΜΕ» της χώρας του είναι ο δεύτερος μεγάλος ηττημένος της αναμέτρησης.
Μάλιστα δεσμεύθηκε να φέρει στο Κογκρέσο νέο νόμο για το νομικό πλαίσιο που διέπει τα Μέσα Ενημέρωσης.
«Βασικός μου στόχος είναι σε αυτή τη χώρα να κυβερνά ο λαός και όχι αυτοί που έχουν το χρήμα για να αγοράσουν ένα έντυπο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Κορέα, ο οποίος κυβερνά από το 2007 θα ορκιστεί στις 24 Μαΐου μαζί με τον αντιπρόεδρο Χόρχε Γκλας.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών