Ο Ολυμπιακός έδωσε τα ονόματα και προκαλεί ΕΟΚ και ΠΑΟ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από τα επεισόδια που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και που επέφεραν την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων θυρών και στους δύο «αιώνιους» που ήταν φιναλίστ, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα των διαπιστευμένων προκειμένου -όπως τονίζει- να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Στη λίστα που έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης υπάρχουν μόνο οι αθλητές, οι άνθρωποι της ομάδας και οι συγγενείς των αθλητών και όχι οι οπαδοί που είχαν στα χέρια τους τα 900 εισιτήρια που δικαιούνταν οι «ερυθρόλευκοι».
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από τα επεισόδια που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και που επέφεραν την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων θυρών και στους δύο «αιώνιους» που ήταν φιναλίστ, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα των διαπιστευμένων προκειμένου -όπως τονίζει- να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Στη λίστα που έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης υπάρχουν μόνο οι αθλητές, οι άνθρωποι της ομάδας και οι συγγενείς των αθλητών και όχι οι οπαδοί που είχαν στα χέρια τους τα 900 εισιτήρια που δικαιούνταν οι «ερυθρόλευκοι».
Η σχετική ανακοίνωση:
«Στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όλοι μας είδαμε τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα. Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις η ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα των προσώπων, στα οποία διατέθηκαν οι διαπιστεύσεις που δικαιούνταν και αναμένει το ίδιο να πράξει η ΕΟΚ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός». ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.