Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι, σπουδαία νίκη για Κηφισιά
Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη. Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 3-0 σετ στη Μίκρα επί του Ηρακλή, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ (19-25, 25-22, 25-22, 25-21) στο κλειστό του Ρέντη.
Αυτή ήταν η πρώτη «καθαρή» νίκη για την ομάδα του Καζάζη μετά από 3 επιτυχίες στο τάι μπρέικ, ενώ ο Εθνικός παραμένει στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με τον Παμβοχαϊκό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 3-0 σετ (28-30, 22-25, 22-25) στη Μίκρα επί του Ηρακλή, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.