Αρνητικός ο Χατζηιωάννου στην εμλποκή του με την ΑΕΚ
Ο Πόλυς Χατζηιωάννου, με επιστολή που έστειλε στον Ανδρέα Δημητρέλο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την πρώτη αρνητική απάντηση στο κάλεσμα που έκανε ο Δημήτρης Μέλισσανίδης, προκειμένου να βρεθεί λύση σωτηρίας για την ΑΕΚ.
Ο Πόλυς Χατζηιωάννου, με επιστολή που έστειλε στον Ανδρέα Δημητρέλο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την πρώτη αρνητική απάντηση στο κάλεσμα που έκανε ο Δημήτρης Μέλισσανίδης, προκειμένου να βρεθεί λύση σωτηρίας για την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το pamesports.gr, το οποίο αποκάλυψε την επιστολή ο Χατζηιωάννου την έστειλε στον πρόεδρο της ΑΕΚ το προηγούμενο Σάββατο, δηλαδή μία ημέρα μετά την επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ που αναφέρονται και στο όνομα μου, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχω διακόψει οριστικά οποιανδήποτε ενασχόληση μου με την ΑΕΚ από το 2010, καλύποντας αναλογικά τα μέχρι τότε ελλείματα. Ξεκαθάρισα μάλιστα την θέση μου γραπτώς τον Μάρτιο του 2012 ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα ασχοληθώ στο μέλλον με το ποδόσφαιρο, θέση που επαναλαμβάνω και σήμερα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του