Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον αέρα ξανά ο «ράδιο-πρωταγωνιστής» της φάρσας με την έγκυο Κέιτ

Στον αέρα ξανά ο «ράδιο-πρωταγωνιστής» της φάρσας με την έγκυο Κέιτ

Στα ερτζιανά και πάλι ο Μάικλ Κρίστιαν, ένας από τους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς που πρωταγωνίστησαν στην τηλεφωνική φάρσα με την Κέιτ Μίντλετον και η οποία έγινε η αιτία να αυτοκτονήσει μία νοσοκόμα. Ο Μάικλ Κρίστιαν θα παρουσιάζει πρόγραμμα στον «αδελφό» σταθμό του Fox FM στη Μελβούρνη. Εκτός παραμένει η πρώην συμπαρουσιάστριά του.

Στα ερτζιανά και πάλι ο Μάικλ Κρίστιαν, ένας από τους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που πρωταγωνίστησαν στην τηλεφωνική φάρσα με την Κέιτ Μίντλετον και η οποία έγινε η αιτία να αυτοκτονήσει μία νοσοκόμα.

Ο Μάικλ Κρίστιαν θα παρουσιάζει πρόγραμμα στον «αδελφό» σταθμό του Fox FM στη Μελβούρνη. Εκτός παραμένει η πρώην συμπαρουσιάστριά του.

Οι δύο Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η Μελ Γκρέιγκ και ο Μάικλ Κρίστιαν, επικοινώνησαν με το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, υποδυόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η νοσοκόμα που σήκωσε το τηλέφωνο παρέπεμψε τους παρουσιαστές σε συνάδελφό της, που ενημέρωσε για την κατάσταση της Κέιτ. Το θέμα προκάλεσε σάλο, δεδομένου ότι ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ.

Τρεις μέρες αργότερα η 46χρονη νοσοκόμα που σήκωσε το τηλέφωνο βρέθηκε κρεμασμένη, ενώ προηγουμένως είχε αφήσει τρεις επιστολές, που πιστοποιούσαν την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Οι δύο παραγωγοί, όπως και η διεύθυνση του σταθμού, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό.

Στις αρχές του μήνα, οι βρετανικές αστυνομικές αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση έφτασαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να παραπεμφθούν οι δύο παραγωγοί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.

Ο Ρις Χόλεραν, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, δήλωσε πως «είμαστε ευχαριστημένοι που επέστρεψε στον αέρα ο Μάικλ Κρίστιαν.

«Στηρίζαμε πάντα το ταλέντο μας να γυρίσει στη δουλειά την κατάλληλη στιγμή, όπως αυτή τώρα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Μελ Γκρέιγκ, τη σωστή χρονικά στιγμή» εξήγησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024