Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο ρωσικό Κόμι, αρκετοί οι εγκλωβισμένοι
Τα ρωσικά συνεργεία παλεύουν να απελευθερώσουν οκτώ ανθρακωρύχους που εγκλωβίστηκαν μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο ρωσικό Κόμι, στην οποία άλλοι εννιά έχασαν τη ζωή τους. Μόλις τέσσερις εργαζόμενοι κατάφεραν να διαφύγουν από τα ερείπια που καταπλάκωσαν τους υπόλοιπους.
Τα ρωσικά συνεργεία παλεύουν να απελευθερώσουν οκτώ ανθρακωρύχους που εγκλωβίστηκαν μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο ρωσικό Κόμι, στην οποία άλλοι εννιά έχασαν τη ζωή τους.
Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα). Τα ερείπια έπεσαν πάνω στο συνεργείο 22 ατόμων, καταπλακώνοντας όσους δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, εννέα άτομα σκοτώθηκαν ενώ οι υπόλοιποι εκλωβισμένοι υπολογίζονται σε οκτώ.
Ιδιοκτήτης του ορυχείου είναι η Severstal, μία από τις μεγαλύτερες ρωσικές εταιρείες εξόρυξης μετάλλων και άνθρακα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442