Κάτοικοι της Πιερίας ανέβασαν τις μπάρες στα διόδια Αιγινίου
Κινητοποίηση στα διόδια του Αιγινίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας κάτοικοι της Πιερίας. Οι κάτοικοι ανέβασαν για περίπου μία ώρα τις μπάρες, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων.
Κινητοποίηση στα διόδια του Αιγινίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας κάτοικοι της Πιερίας. Οι κάτοικοι ανέβασαν για περίπου μία ώρα τις μπάρες, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε γύρω στις 4.15 το απόγευμα και κατόπιν οι κάτοικοι αποσύρθηκαν στην άκρη του οδοστρώματος, ενώ στην περιοχή υπήρχαν αστυνομικοί.
Αντίστοιχη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, όπου οι πολίτες της Πιερίας, σηκώνοντας για μία και πλέον ώρα τις μπάρες, αφήνοντας τα αυτοκίνητα να περάσουν ελεύθερα.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων