Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Cross up!: Ένας off-road αστός

VW Cross up!: Ένας off-road αστός

Η γερμανική φίρμα «ντύνει» το up! με off-road χαρακτηριστικά σε μια έκδοση που από το καλοκαίρι του 2013 θα αποτελέσει την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του αστικού μοντέλου.


Το μικρότερο μοντέλο της VW θα αποκτήσει σύντομα μια ακόμη έκδοση με off-road αισθητική, η οποία θα προστεθεί στην γκάμα από το καλοκαίρι και αφού πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης στις 5 Μαρτίου 2013.

Το στίγμα της έκδοσης που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη ως πεντάθυρη δίνουν σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα προστατευτικά πλαστικά στους διογκωμένους θόλους, στους προφυλακτήρες και στα κατώτερα πλευρικά τμήματα.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ράγες οροφής και οι τροχοί των 16 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 185/50 και ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, η VW υπόσχεται νέες επιλογές κόκκινου και ανθρακί χρώματος για τις επενδύσεις, δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι και χειρόφρενο καθώς και λεπτομέρειες χρωμίου στους αεραγωγούς και τον πίνακα οργάνων.

Το Cross up! θα είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα του 1,0 λίτρου στην εκδοχή ισχύος των 75 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024