Πρέπει να προβλεφθούν διαγραφές στο νέο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Δ.Παπαδημούλης
Οι διαγραφές στελεχών «είναι μία ρήτρα που χρειάζεται να προβλεφθεί στους κανόνες λειτουργίας του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με όλες τις αναγκαίες δικλίδες συλλογικότητας και δημοκρατίας» δηλώνει ο Δημήτρης στην εφημερίδα Realnews.
Οι διαγραφές στελεχών «είναι μία ρήτρα που χρειάζεται να προβλεφθεί στους κανόνες λειτουργίας του νέου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με όλες τις αναγκαίες δικλίδες συλλογικότητας και δημοκρατίας» δηλώνει ο Δημήτρης στην εφημερίδα Realnews.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης τονίζει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «χρειαζόμαστε πραγματική ενοποίηση με δημοκρατία και όχι μεταμφίεση της σημερινής μεταβατικής κατάστασης», όχι «πολλά κόμματα στη συσκευασία του ενός».
Επίσης, ο Δ.Παπαδημούλης προσθέτει ότι δεν πιστεύω στις βιαστικές, ευκαιριακές ‘μεταγραφές’. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει πρωτίστως να κερδίσει τις συνειδήσεις των πολιτών και να ενισχύσει στην πράξη τη συσπείρωση των δυνάμεων της ευρύτερης Αριστεράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά
- Η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ένα «μυστικό»
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο – Υπέστη ακρωτηριασμό
- Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442