Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Citroen Technospace Concept: C4 Picasso αλά γαλλικά

Citroen Technospace Concept: C4 Picasso αλά γαλλικά

Την πρωτότυπη εκδοχή του πολυμορφικού της μοντέλου θα παρουσιάσει η Citroen στη Γενεύη, προβάλλοντας ως κύρια χαρακτηριστικά του τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε συνδυασμό με την έξυπνη διάταξη που υπόσχεται ευρυχωρία και πρακτικότητα σε περιορισμένες διαστάσεις.


Μια πρωτότυπη εκδοχή της νέας γενιάς του πολυμορφικού της μοντέλου, θα παρουσιάσει, η γαλλική φίρμα στην ελβετική έκθεση που ανοίγει τις πύλες στις 5 Μαρτίου.

Το Citroen Technospace, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, υπόσχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τα πολυμορφικά μοντέλα της φίρμας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα στοιχεία -σχεδιαστικά και μη- που είχαν κυκλοφορήσει για την έκδοση παραγωγής του C4 Picasso.

Έτσι, το πρωτότυπο Technospace -προπομπός του C4 Picasso- αξιοποιεί τη νέα ευέλικτη πλατφόρμα του γαλλικού ομίλου (PSA/Peugeot-Citroen), EMP2, η οποία, χάρη στην χρήση ελαφρών υλικών, μειώνει το βάρος και, κατ΄επέκταση, περιορίζει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 98 γραμμ./χλμ.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του Technospace -μήκος 4,43μ., πλάτος 1,83μ., ύψος 1,61μ.- υπόσχονται ευρυχωρία στο εσωτερικό για την άνετη φιλοξενία πέντε επιβατών, αλλά και χώρο για τις αποσκευές τους, χάρη στη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ των 537 λίτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντίστοιχα μεγέθη της μέχρι σήμερα γνωστής εκδοχής του C4 Picasso, ανέρχονται σε 500 λίτρα σε ό,τι αφορά την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του, ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις διαφέρουν μόνο ως προς το μήκος που, στην περίπτωση του Technospace, είναι μειωμένο κατά τέσσερα εκατοστά.

Το προφίλ του concept car συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα που στο πίσω τμήμα ενσωματώνουν τεχνολογία LED.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, η Citroen υπόσχεται πλήθος τεχνολογικών εφαρμογών με επίκεντρο τη High Definition οθόνη των 12 ιντσών.

auto.in.gr

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024