Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια των πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων

Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια των πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων

Δεμένα στα λιμάνι του Πειραιά κρατούν οι δυνατοί άνεμοι τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο πλοίου από την Κέα προς το Λαύριο.

Δεμένα στα λιμάνι του Πειραιά κρατούν οι δυνατοί άνεμοι τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του «Mπλου Σταρ 2» που ήταν να αναχωρήσει στις 18.00 για Πάτμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, του «Μπλου Σταρ Νάξος» που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 19.30 για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια και του «Μπλου Σταρ Πάτμος» που ήταν να αναχωρήσει στις 20.00 για Χίο και Μυτιλήνη.

Κανονικά έγιναν τα δρομολόγια των τριών πλοίων «Ελυρος», «Μπλου Σταρ 1» και «Φαιστός Παλάς» για Χανιά και για Ηράκλειο.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο πλοίου από την Κέα προς το Λαύριο.

Οι επιβάτες καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία για να ενημερώνονται για τα δρομολόγια των πλοίων.

Κλειστό το λιμάνι της Κυλλήνης

Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες των πλοίων Ζάκυνθος (επέβαιναν 60 επιβάτες) και το πλοίο «Ιόνια Σταρ» (επέβαιναν 160 επιβάτες) καθώς το λιμάνι της Κυλλήνης παρέμεινε κλειστό προκειμένου να γίνει περισυλλογή νάρκης και τα δύο πλοία παρέμεναν στα «ανοικτά».

Λίγο μετά τις 19:00 οι έρευνες σταμάτησαν χωρίς αποτέλεσμα και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της αυριανής ημέρας ενώ τα δύο πλοία επέστρεψαν στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024