Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοδο στις κρατήσεις τουριστικών πακέτων από Ευρωπαίους βλέπουν οι βρετανικές εταιρίες

Άνοδο στις κρατήσεις τουριστικών πακέτων από Ευρωπαίους βλέπουν οι βρετανικές εταιρίες

Σημαντική αύξηση στις κρατήσεις τουριστικών πακέτων καταγράφουν οι βρετανικοί ταξιδιωτικοί όμιλοι TUI Travel και Thomas Cook, καθώς οι Ευρωπαίοι αναζητούν ευκαιρίες για διακοπές σε ένα ευμετάβλητο οικονομικά περιβάλλον. Δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία.

Σημαντική αύξηση στις κρατήσεις τουριστικών πακέτων καταγράφουν οι βρετανικοί ταξιδιωτικοί όμιλοι TUI Travel και Thomas Cook, καθώς οι Ευρωπαίοι αναζητούν ευκαιρίες για διακοπές σε ένα ευμετάβλητο οικονομικά περιβάλλον.

Η TUI Travel, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός όμιλος στην Ευρώπη, είπε ότι οι θερινές κρατήσεις από Βρετανούς σημείωσαν άνοδο 9% και ήταν 10% υψηλότερες από τις νορβηγικές χώρες.

«Οι περισσότεροι κλείνουν διακοπές all-inclusive, που είναι πολύ ελκυστικές επί του παρόντος, δεδομένης της ενίσχυσης του ευρώ έναντι της λίρας», είπε την Πέμπτη ο Πίτερ Λονγκ, διευθύνων σύμβουλος της TUI.

Την τάση επιβεβαιώνει και η Thomas Cook.

Οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2013 από τη βόρεια Ευρώπη ήταν αυξημένες κατά 17% συγκριτικά με πέρυσι, με την ηπειρωτική Ευρώπη επίσης να κινείται ανοδικά, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο όμιλος.

Η διευθύνουσα σύμβουλος Χάριετ Κριν είπε ότι παρατηρείται ικανοποιητική ζήτηση για πακέτα διακοπών, με την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία και την να αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024