Συνάντηση Χατζηδάκη με το Νορβηγό πρέσβη
Θέματα διαχείρισης των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για την Ελλάδα, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, με τον πρέσβη της Νορβηγίας στη χώρα μας.
Θέματα διαχείρισης των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για την Ελλάδα, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, με τον πρέσβη της Νορβηγίας στη χώρα μας Sjur Larsen και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Τα κονδύλια του ΕΟΧ αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στις χώρες της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.
Μέλη του ΕΟΧ είναι οι 27 χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Νορβηγία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό

