ΕΒΕΘ : Εκδήλωση για τις ευκαιρίες οικονομικής συνεργασίας με τις Φιλιππίνες
Οι ευκαιρίες οικονομικής συνεργασίας με τις Φιλιππίνες θα παρουσιαστούν στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης την οποία διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την πρεσβεία των Φιλιππίνων στην Αθήνα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ.
Κατά τη διάρκειά της, οι επιχειρηματίες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις επενδυτικές δυνατότητες, καθώς και τις ευκαιρίες οικονομικής συνεργασίας που παρουσιάζουν οι Φιλιππίνες.
Η παρουσίαση θα γίνει από την υφυπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας και γενική διευθύντρια της Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης των Φιλιππίνων, Dr. Lilia de Lima, ενώ εμπειρίες και συμπεράσματα κατά την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στις Φιλιππίνες θα μεταφέρει στο ακροατήριο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελλάδας – Φιλιππίνων, Γιώργος Ψινάκης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, οι εργασίες της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου



