Με τον Γιαννακόπουλο στον πάγκο ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για το σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για το σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος των «πρασίνων» πήρε την απόφαση να συνοδέψει την αποστολή της ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι. Ετσι θα είναι στο πούλμαν του Παναθηναϊκού που θα μεταβεί από το ξενοδοχείο στο ΣΕΦ και το πιο πιθανό είναι καθίσει στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση είχε λάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στα περσινά πλέι οφ, αλλά τελικά δεν είχε πάει στο ΣΕΦ, καθώς υπήρχε διαφωνία με τον Ολυμπιακό για το που θα κάτσει.
.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442