Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά Δώνη που «φυγαδεύτηκε» στην Τούμπα
Το ισόπαλο (2-2) ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ δεν είχε μόνο «3ο ημίχρονο», αλλά και… 4ο, αφού μετά τις δηλώσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Τούμπα και εκεί περίμεναν περίπου 100 οπαδοί του «Δικεφάλου» που αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, ο οποίος μάλιστα φυγαδεύτηκε για να μην έρθει σε επαφή με τον εξαγριωμένο κόσμο!
Το ισόπαλο (2-2) ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ δεν είχε μόνο «3ο ημίχρονο», αλλά και… 4ο, αφού μετά τις δηλώσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Τούμπα και εκεί περίμεναν περίπου 100 οπαδοί του «Δικεφάλου» που αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη!
Στο γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την επιστροφή της αποστολής που έφτασε σε δύο λεωφορεία. Οι παίκτες πήγαν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους ανενόχλητοι, μέλη της διοίκησης άκουσαν τα παράπονα του κόσμου, ενώ ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του ήταν οι μόνοι που δεν κατέβηκαν από το πούλμαν, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην έρθουν σε επαφή με τους εξαγριωμένους φιλάθλους που αποδοκίμασε τον Έλληνα προπονητή, ενώ υπήρχαν και υβριστικά συνθήματα, μέσα από τα οποία ζητούσαν την παραίτησή του.
Η ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να ελέγχει ο ΠΑΟΚ, ακολούθησε τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά κυρίως την υπόθεση με τον Πάμπλο Γκαρσία, αν και ο ίδιος ο Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, διέψευσε ότι έχει δημιουργηθεί κάποια αντιπαράθεση με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.
Όπως και να έχει, το επεισόδιο αυτό δημιουργεί πολύ άσχημο κλίμα στην ομάδα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, καθώς στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας η ΠΑΕ θα πρέπει να πάρει θέση στο θέμα της απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κατάδυση του Βασίλη Κικίλια στην Αμοργό και το «απέραντο γαλάζιο»
- «Θερμό επεισόδιο» Κίνας – Φιλιππίνων μεταξύ ναυτών με κουπιά και ξύλα σε διαφιλονικούμενο έδαφος
- Σύλληψη άνδρα στη Νέα Υόρκη ο οποίος φέρεται να έβαλε φωτιά και να είχε αεροβόλο όπλο [βίντεο]
- Βολές σε Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ – «Αριστεία στην ανευθυνότητα»
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
- Αυτοκίνητο στο ρελαντί: Πότε κινδυνεύεις με πρόστιμο
