Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν το περίμενα, o Σαμαράς είναι καλός» λέει ο Κωστής Στεφανόπουλος

«Δεν το περίμενα, o Σαμαράς είναι καλός» λέει ο Κωστής Στεφανόπουλος

«Είναι καλός ο Σαμαράς. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν άξιος προσοχής. Αποδεικνύει όμως ότι είναι» λέει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος στη Realnews, προβλέποντας μάλιστα ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μείνει στη θέση του για πολλά χρόνια.

«Είναι καλός ο Σαμαράς. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν άξιος προσοχής. Αποδεικνύει όμως ότι είναι» λέει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος στη Realnews, προβλέποντας μάλιστα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα μείνει στη θέση του για πολλά χρόνια.

«Ίσως και να ξαναψηφίσω τώρα ΝΔ» προσθέτει χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανόπουλος, ο οποίος λέει καλά λόγια για την κυβέρνηση συνεργασίας «παρότι δεν είχαμε ποτέ τέτοια κουλτούρα, αν εξαιρέσει κανείς τα παραδείγματα των Κανάρη και Ζαΐμη».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα του αναγνωρίζει το ρόλο, ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να συγκρούεται με την κυβέρνηση, εκτιμά όμως ότι δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος τάσσεται κατά της απευθείας εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, θα ήθελε όμως να έχει περισσότερες αρμοδιότητες, αρκεί να μην τις χρησιμοποιεί κάνοντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

«Στη Δημοκρατία όλα εξαρτώνται από τον έλεγχο. Σήμερα ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα έλεγχο», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για τη διαφθορά, τέλος, ζητεί να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και σημειώνει: «’Εχει σημασία να μπουν κάποιοι φυλακή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024