Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μωρό δελφίνι οδήγησε ένα ολόκληρο κοπάδι στη σωτηρία

Μωρό δελφίνι οδήγησε ένα ολόκληρο κοπάδι στη σωτηρία

Οι φύλακες ενός εθνικού πάρκου της Αυστραλίας χρησιμοποίησαν ένα μωρό δελφίνι για να δελεάσουν ένα ολόκληρο κοπάδι αποτελούμενο από 150 δελφίνια και να τα σώσουν από βέβαιο θάνατο. Τα δελφίνια είχαν βγει για άγνωστο λόγο στα ρηχά σε έναν παράκτιο φυσικό δρυμό. Φοβούμενοι ότι θα πεθάνουν εάν δεν βρουν το δρόμο προς την ανοιχτή θάλασσα, οι φύλακες «επιστράτευσαν» ένα μωρό δελφίνι που οδήγησε με τις κραυγές του το κοπάδι στο δρόμο προς τη σωτηρία.

Οι φύλακες ενός εθνικού πάρκου της Αυστραλίας χρησιμοποίησαν ένα μωρό δελφίνι για να δελεάσουν ένα ολόκληρο κοπάδι αποτελούμενο από 150 δελφίνια και να τα σώσουν από βέβαιο θάνατο.

Οι φύλακες εντόπισαν το Σάββατο τα δελφίνια που για άγνωστο λόγο είχαν βγει στα ρηχά στο Γουέιλερς Κόουβ, έναν παράκτιο φυσικό δρυμό στα νοτιοανατολικά του Όλμπανι στη Δυτική Αυστραλία.

Ένα από τα δελφίνια ξεβράστηκε στην ξηρά και πέθανε και οι φύλακες φοβήθηκαν ότι και τα υπόλοιπα θα είχαν την ίδια τύχη αν δεν κατάφερναν να τους δείξουν το δρόμο προς την ανοιχτή θάλασσα.

Η εφημερίδα West Australian ανέφερε ότι ένα μωρό δελφίνι χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα».

Με ένα πλοιάριο, οι φύλακες μπόρεσαν να το οδηγήσουν στα ανοιχτά και σε λίγη ώρα το υπόλοιπο κοπάδι, ακολουθώντας τις κραυγές του μικρού, βρήκε το δρόμο προς τη σωτηρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024