Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης από το Βέλγιο η Σταντάρ Λιέγης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα.
Ο βελγικός σύλλογος ψάχνει κάποιον στόπερ μετά την παραχώρηση του Γιόχαν Ταβάες με τη μορφή δανεισμού στην Μπέιρα Μαρ.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα «zone-rouche.be» υποστηρίζει ότι η Σταντάρ περιμένει εντός της ημέρας την απάντηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Σιόβα, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά στην Καβάλα και μάλιστα αναμένεται σήμερα να επιστρέψει και στην ενδεκάδα στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην τοπική ομάδα.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα Καλογεράκια πηγαίνουν στο Μουσείο Καζαντζάκη και παρουσιάζουν μία συναυλία εμπνευσμένη από τον λόγο και την αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη