Μένει στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ, ανανεώνει για ακόμα τρία χρόνια
Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα τρία χρόνια.
Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα τρία χρόνια.
Στη συνέχεια ο Τζιμπούρ δήλωσε:
«Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.