Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS προσκόμισε στον εισαγγελέα ο Π.Καμμένος
Στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μετέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, να προσκομίσει «νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου».
Στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, να προσκομίσει «νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου».
Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση ο κ.Καμμένος προσκόμισε επίσης «αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια».
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Αν.Ελ. επισήμανε ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής