Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Λίβερπουλ, εκτός και η Τότεναμ

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Λίβερπουλ, εκτός και η Τότεναμ

Ντροπιαστικός αποκλεισμός της Λίβερπουλ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από την Ολνταμ, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της στη League One (Γ' Αγγλίας)! Σε επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα λύσουν Μπρέντφορντ και Τσέλσι τις... διαφορές τους στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Γκρίφιν Παρκ». Θύμα έκπληξης έπεσε η Τότεναμ στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού αποκλείστηκε στον 4ο γύρο, μετά την ήττα 2-1 από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης...

Ντροπιαστικός αποκλεισμός της Λίβερπουλ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κόκκινοι» του Μπρένταν Ρότζερς ηττήθηκαν 3-2 εκτός έδρας από την Ολνταμ, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της στη League One (Γ’ Αγγλίας)!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σμιθ έκανε το 1-0. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε νωρίς, στο 17′ με τον Σουάρες, ωστόσο στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα ξανά με τον Σμίθ κι αφού προηγήθηκε τραγικό λάθος του Τζόουνς.

Στο 48′ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Reds, αφού ο Γουαμπαρά έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Αλεν στο 80ό λεπτό.

Σε επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα λύσουν Μπρέντφορντ και Τσέλσι τις… διαφορές τους στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Γκρίφιν Παρκ».

Σε αναμέτρηση για τον 4ο γύρο της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη. Οι «μέλισσες» δυσκόλεψαν αρκετά τους «μπλε», αφού προηγήθηκαν δύο φορές με τους Τρότα (42′) και Φόρεστερ (73′ πέναλτι), ωστόσο η κάτοχος του τροπαίου «απάντησε» δις με τους Όσκαρ (55′) και Τόρες (83′).

Θύμα έκπληξης έπεσε η Τότεναμ στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού αποκλείστηκε στον 4ο γύρο, μετά την ήττα 2-1 από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Τα «παγώνια», που αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ (Β΄ κατηγορία), πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βάρνεϊ (15΄) και ΜακΚόρμακ (50΄), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «πετεινοί» ήταν να μειώσουν με τον Ντέμπσεϊ στο 58΄.

Η κλήρωση της 5ης φάσης του κυπέλλου Αγγλίας, δεν ανέδειξε το «μεγάλο» ζευγάρι. Αναλυτικά οι οκτώ αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16/17 Φεβρουαρίου:

Χάντερσφιλντ ή Λέστερ-Γουϊγκαν

ΜΚ Ντονς-Μπάρνσλεϊ

Ολνταμ-Εβερτον

Λούτον-Μίλγουολ

Αρσεναλ-Μπλάκμπερν

Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς

Μάντσεστερ Γ.-Ρέντινγκ

Μίντλεσμπρο-Μπρέντφορντ ή Τσέλσι

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024