Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI Clubman Bond Street 2013: Ένα MINI για... ψώνια

MINI Clubman Bond Street 2013: Ένα MINI για… ψώνια

Εκμεταλλευόμενη τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Clubman, η ΜΙΝΙ του δίνει τον τίτλο του διασημότερου εμπορικού δρόμου του Λονδίνου, σε μια εξοπλιστική έκδοση με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις προδιαγραφές της Bond Street.


Τα τελευταία χρόνια η ΜΙΝΙ έχει αναπτύξει την συνήθεια να παρουσιάζει εξοπλιστικές εκδόσεις με ονομασίες από εμβληματικές περιοχές του Λονδίνου.

Συνέχεια σε αυτήν την τακτική έρχεται να δώσει μια εξοπλιστική έκδοση του Clubman η οποία δανείζεται το όνομά της από τον πιο γνωστό εμπορικό δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αυτό σε συνδυασμό με τις… ιδιαιτερότητες-ικανότητες φόρτωσης του συγκεκριμένου μοντέλου της ΜΙΝΙ θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το «Clubman Βond Street» θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για όσους εμφανίζουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο shopping.

Σε ό,τι αφορά τα επιμέρους χαρακτηριστικά που καλούνται να το διαχωρίσουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις, το «Clubman Bond Street» βάφεται στο χρώμα Midnight Black και διαθέτει στοιχεία –οροφή, καθρέφτες, οι ρίγες στο καπό και οι πίσω κολώνες- που βάφονται στο χρώμα της σαμπάνιας. Την εξωτερική του εμφάνιση συμπληρώνουν οι τροχοί των 17 ιντσών και φυσικά, η ονομασία της έκδοσης.

Στο εσωτερικό επικρατεί ένα αντίστοιχο χρωματικό μοτίβο, με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα να διαθέτουν σαμπανί ραφές ενώ το ταμπλό έχει επίσης δερμάτινη επένδυση και αντίστοιχων χρωματισμών στοιχεία.

Το MINI Clubman Bond Street θα διατεθεί σε τέσσερις εκδόσεις κινητήρα, Cooper Clubman με 122 ίππους, Cooper D Clubman με 112 ίππους, Cooper S Clubman με 184 ίππους και Cooper SD Clubman με 143 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024