Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To... στοίχημα του Τάτου, κλείνει και ο Κοτσαρίδης

To… στοίχημα του Τάτου, κλείνει και ο Κοτσαρίδης

Την ικανοποίησή του για την ένταξη στο ρόστερ του Αρη - δανεικός από τον Ολυμπιακό - εξέφρασε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος έκανε την Πέμπτη την πρώτη προπόνησή του με τους «κίτρινους». «Κατέληξα στον Αρη γιατί είναι μεγάλη, ισχυρή ομάδα, με κόσμο. Είναι στοίχημα για μένα να πετύχω, να δείξω ότι αντέχω στην πίεση», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος. Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Κοτσαρίδη...

Την ικανοποίησή του για την ένταξη στο ρόστερ του Αρη – δανεικός από τον Ολυμπιακό – εξέφρασε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος έκανε την Πέμπτη την πρώτη προπόνησή του με τους «κίτρινους».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Με τον προπονητή γνωριστήκαμε, σιγά -σιγά θα γνωριστούμε όλοι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Κατέληξα στον Αρη γιατί είναι μεγάλη, ισχυρή ομάδα, με κόσμο. Είναι στοίχημα για μένα να πετύχω, να δείξω ότι αντέχω στην πίεση», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος και πρόσθεσε λέγοντας: «Είναι ιστορική ομάδα ο Αρης, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας ενισχύει και αν αυτό γίνει όλα θα πάνε καλά. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, αν το επιλέξει ο προπονητής μου, στον προσεχή αγώνα με την Κέρκυρα. Δεν αξίζει στον Αρη η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Αν όλα πάνε καλά, όπως πιστεύω, δεν αποκλείεται να μείνω στην ομάδα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.»

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Κοτσαρίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (25/1) προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 21χρονος Κοτσαρίδης κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ στις συμμετοχές που «έγραψε» φέτος με την ΑΕΚ, δεν κατάφερε να πείσει τον Εβαλντ Λίνεν

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όντας μάλιστα αρχηγός της Κ20 των ερυθρόλευκων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024