Στις 5 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη της Caterham
Η εικόνα του grid ή αν θέλετε των συμμετοχών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 του 2013 ολοκληρώνεται. Η ομάδα της Caterham θα παρουσιάσει το μονοθέσιο της στην πίστα της Χερέθ.
Μετά τις McLaren-Mercedes, Force India-Mercedes, Sauber-Ferrari, Ferrari, Red Bull-Renault και Williams-Renault, στη λίστα των παρουσιάσεων προστέθηκε και η Caterham.
Η βρετανική ομάδα θα αποκαλύψει, όπως ανακοίνωσε, την CT03 το πρωί της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου, στην πίστα της Χερέθ.
Αυτό που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί είναι το όνομα του δεύτερου οδηγού της, καθώς μόνο ο Charles Pic ανήκει επισήμως στο δυναμικό της.
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με I.X. αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
- Απεργούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και των Δικαστηρίων – «Αποτέλεσμα κοινωνικού αυτοματισμού οι επιθέσεις»
- Καταρρέει με πάταγο ο μύθος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Πώς κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο ο 89χρονος μέσα σε λίγα λεπτά – Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη και τα κενά ασφαλείας
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές
- «Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου για 11η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη
- Η εξέγερση των «γαλάζιων» βουλευτών στοιχειώνει το Μαξίμου – «Μασάζ» χωρίς ουσιαστική απάντηση από Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442