Αξιωματούχος της Samsung επιβεβαίωσε στον ειδικό Τύπο την από καιρό φημολογούμενη έλευση ενός tablet 8 ιντσών με το οποίο ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής θα ανταγωνιστεί το iPad mini των 7,9 ιντσών και το Google Nexus 7.

H επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη του JK Shin, επικεφαλής του τμήματος Mobile στην Samsung, ο οποίος σε δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους στην Σεούλ επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy Note θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 8 ιντσών, μεταφέρει το Engadget. Ο JK Shin πρόσθεσε πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο τέλος Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Ωστόσο, ο κος Shin δεν έδωσε λεπτομέρειες για το Note 8, αφήνοντας να αιωρούνται οι φήμες για τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του Exynos 1,6GHz και την ανάλυση των 1280×800 pixel σε μια οθόνη 8 ιντσών.

O κος Shin δεν αναφέρθηκε στην τιμή, αφού iPad mini και Nexus 7 θεωρούνται οι μικρότερες και πιο οικονομικές προτάσεις των καταξιωμένων κατασκευαστών για tablet γύρω στις 7 ίντσες. Το Nexus 7 με 3G και 32GB μνήμη κυκλοφορεί στην Ελλάδα στα 339 ευρώ. Οι τιμές για το iPad mini στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τα 359 ευρώ για το μικρότερο μοντέλο 16GB/Wi-Fi.

Μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr για το Galaxy Note 8:

  • Kona με μαγικό ραβδί, η αντίπαλος των iPad mini/Nexus 7 από την Samsung Πλήθος πληροφοριών για το tablet με το οποίο η Samsung θα ανταγωνιστεί το Apple iPad mini και το Google Nexus 7, δημοσιεύει ο δικτυακός τόπος SamMobile.com που είναι αφιερωμένος σε ό,τι αφορά στον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή. Σύμφωνα με πληροφόρηση εκ των έσω γράφει, πρόκειται για το Samsung Galaxy Note 8.0 με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών, γνωστό με την κωδική ονομασία Kona.
  • Δείτε τι κάνει το Samsung Galaxy Note II, 5,55», που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά Μια συσκευή που με δυσκολία χαρακτηρίζεται smartphone ή tablet λανσάρει και στην ελληνική αγορά η Samsung. Το δεύτερο Samsung Galaxy Note θυμίζει το κορυφαίο smartphone της εταιρείας Samsung Galaxy S III, διακρίνεται όμως από «το μαγικό ραβδί» της Samsung, το S Pen.

Όσο για το Samsung Galaxy S IV, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα είναι… άθραυστο.

  • Άθραυστο Samsung Galaxy S IV απέναντι στο iPhone 5 από την Samsung; O διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου smartphone της Samsung Electronics θα έχει άθραυστη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Το Samsung Galaxy S IV φέρει την κωδική ονομασία Project J, από το όνομα του επικεφαλής του τμήματος Mobile, JK Shin και λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

In.gr Τεχνολογία