
Στα τέλη Μαρτίου η απόφαση για το πακέτο στήριξης της Κύπρου
Στο δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου θα ολοκληρωθεί μάλλον το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου, μετά τις προεδρικές εκλογές το Φεβρουάριο, χωρίς, ωστόσο, να εξαντλούνται έως τότε τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας, είπε την Παρασκευή υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ.
Στο δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου θα ολοκληρωθεί μάλλον το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου, μετά τις προεδρικές εκλογές το Φεβρουάριο, χωρίς, ωστόσο, να εξαντλούνται έως τότε τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας, είπε την Παρασκευή υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ.
«Είναι λογικό να περιμένει κανείς ότι η τελική απόφαση δεν θα ληθεί από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά θα είναι μια από τις πρώτες κινήσεις της επόμενης κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου», είπε στο Reuters αξιωματούχος που εμπλέκεται στις συνομιλίες.
«Το δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου θα υπάρξει η δυνατότητα να επιτευχθεί συμφωνία για το πρόγραμμα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι έως τότε η χρηματοδότηση της κυβέρνησης είναι επαρκής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442