Προς τα κάτω αναθεωρεί η Pimco τις κεφαλαιακές ανάγκες των κυπριακών τραπεζών
Κοντά στα 9 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 10, αναθεώρησε η Pimco το ακραίο σενάριο για τις κεφαλαιακές ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΡΙΚ.
Κοντά στα 9 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 10, αναθεώρησε η Pimco το ακραίο σενάριο για τις κεφαλαιακές ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΡΙΚ.
Εκπρόσωποι της Pimco επισκέπτονται σήμερα, Τετάρτη, τα γραφεία των τραπεζών Κύπρου και Λαϊκή, για να συζητήσουν με τις ηγεσίες τους τα στοιχεία των δανείων που σχετίζονται με τον τομέα των ακινήτων.
Η διαφαινόμενη καθυστέρηση στην οριστικοποίηση του ποσού δυσκολεύει τη συζήτηση του κυπριακού μνημονίου, την ερχόμενη Δευτέρα στο Eurogroup, αν και ούτως ή άλλως δεν θα προέκυπτε τελική απόφαση για την Κύπρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»

