Αρχιφύλακας εντοπίστηκε από την ασφάλεια Καμμένου να κάνει παρακολούθηση
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αρχιφύλακας, τον οποίο εντόπισε και ακινητοποίησε η ασφάλεια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, την ώρα που κινείτο ύποπτα με μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες, παρακολουθώντας -όπως λέει ο ίδιος- τρίτο πρόσωπο, κατά παραγγελία επιχειρηματία.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αρχιφύλακας, τον οποίο εντόπισε και ακινητοποίησε η ασφάλεια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, την ώρα που κινείτο ύποπτα με μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες, παρακολουθώντας -όπως λέει ο ίδιος- τρίτο πρόσωπο, κατά παραγγελία επιχειρηματία.
Ο αρχιφύλακας κατηγορείται για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, διατάχθηκε σε βάρος Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Η κατηγορία βαραίνει και τον ιδιώτη.
Όπως έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 45χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, και του 50χρονου επιχειρηματία, για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής – ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα, αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του κ. Καμμένου κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και, αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο αρχιφύλακας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο δημοσιογραφικά μαγνητόφωνα, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Αστυνομικός και επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται την Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο πρώτος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς η ΑΙ του Μασκ οδηγεί τους ανθρώπους σε παραλήρημα – «Επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του»
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Σακίρα: Αποθεώθηκε από 2 εκατομμύρια κόσμου στη δωρεάν συναυλία της στο Ριο
- Τσουκαλάς: Γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει τα χαρτιά της για την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές;
- Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης, «ξεφεύγει» με… χιούμορ για τη Euroleague
- Κένι: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»
- Ηράκλειο: Ζήτημα χρόνου να παραδοθεί ο δεύτερος δράστης της αιματηρής επίθεσης έξω από μπαρ
- Νιγηρία: Διεθνής κατακραυγή για επιθέσεις σε γυναίκες σε «φεστιβάλ βιασμού» – Σκληρές εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442