Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου οι συρμοί του μετρό (γραμμές 2,3), λόγω 24ωρης απεργίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ). Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, που, όπως επισημαίνουν, καταργεί την ΣΣΕ. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, που αποδείχτηκε προσχηματικός» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου οι συρμοί του μετρό (γραμμές 2,3), λόγω 24ωρης απεργίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ).
Οι εργαζόμενοι στο μετρό αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο, που, όπως επισημαίνουν, «καταργεί την ΣΣΕ».
«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, που αποδείχτηκε προσχηματικός» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων