Με μικροπροβλήματα άρχισε το ενιαίο σύστημα συνταγογράφησης και παραπεμπτικών
Μικροπροβλήματα παρουσίασε κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παραπεμπτικών «e-prescription». Σύμφωνα με Το Βήμα, παρατηρήθηκαν τέσσερα 25λεπτα, κατά τα οποία η εφαρμογή υπολειτουργούσε και δεν ανταποκρινόταν ικανοποιητικά. Τη λύση έδωσαν άμεσα οι αρμόδιοι και η εφαρμογή επαναλειτούργησε.
Με μικροπροβλήματα ξεκίνησε η πρώτη ημέρα λειτουργίας του ενιαίου ηλεκτρονικού συστήματος «e-prescription», μέσω της οποίας καταχωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις και τα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με Το Βήμα, παρατηρήθηκαν τέσσερα 25λεπτα, κατά τα οποία η εφαρμογή υπολειτουργούσε και δεν ανταποκρινόταν ικανοποιητικά.
Με σχετική της ανακοίνωση, η ΗΔΙΚΑ ΑΕ υπογράμμισε ότι «Παρά τις εκτεταμένες δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί, τέτοια μεμονωμένα προβλήματα εμφανίζονται κατά κανόνα την πρώτη ημέρα σε εφαρμογές μεγέθους όπως αυτό της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης».
Οι αρμόδιοι, όμως, επενέβησαν άμεσα και η εφαρμογή κατέστη λειτουργική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League!
- Κραν Μοντανά: Συγκλονίζει η μοναδική υπάλληλος που σώθηκε από τη φωτιά – «Βλέπω συνέχεια τα πρόσωπα των νεκρών»
- Γάζα: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ θεωρεί ότι το Συμβούλιο Ειρήνης θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ
- «Καλπάζει» η γρίπη, γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία
- Η ΕΕ απαντά στους δασμούς Τραμπ: «Θα υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο» στη Γροιλανδία
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ

