Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
23ο Wrooom στην Madonna di Campiglio

23ο Wrooom στην Madonna di Campiglio

Η εβδομάδα 14-20/1 ανήκει στο παραδοσιακό πια "F1 & MotoGP Press Ski Meeting" ή αν θέλετε το 23ο Wrooom στην Madonna di Campiglio.

Το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο, στην Madonna di Campiglio θα επισκεφτούν οι ομάδες της Ducati Team και της Scuderia Ferrari, για το «F1 & MotoGP Press Ski Meeting».

Φέτος εκεί θα βρεθούν και οι οδηγοί, από τις ιδιωτικές ομάδες που υποστηρίζονται από το εργοστάσιο της Ducati και αγωνίζονται με την ομάδα «Team Pramac» μαζί φυσικά με την Junior Team.

Το πρόγραμμα του Wrooom 2013 ξεκινά Δευτέρα (14/1 ) πρωί με την άφιξη των αναβατών της Ducati Corse, Nicky Hayden Andrea Dovizioso, οι οποίοι την επόμενη ημέρα θα δώσουν την επίσημη συνέντευξη τύπου.

Εκεί θα έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί της ομάδας, που αναμένεται να φτάσουν στο χιονοδρομικό κέντρο από όλα τα μέρη της Ιταλίας. Από την Τρίτη το απόγευμα οι εργοστασιακοί οδηγοί θα έχουν μαζί τους και τους Ben Spies και Andrea Iannone.

Την Τετάρτη το πρωί οι managers της Ducati και της Ferrari θα δώσουν συνέντευξη τύπου. Θα είναι η πρώτη φορά που ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, ο Γερμανός Bernhard Gobmeier, θα αποκαλύψει τα πλάνα για το 2013. Την Τετάρτη θα αποκαλυφθεί και η νέα Desmosedici GP13.

Την Πέμπτη οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, οι Fernando Alonso και Felipe Massa θα δώσουν τη δική τους συνέντευξη και την Παρασκευή το πρωί θα γίνει ο παραδοσιακός Αγώνας Σκι το πρωί, ενώ το απόγευμα οι οδηγοί της Formula 1 θα αντιμετωπίσουν τους οδηγούς του MotoGP σε έναν αγώνα καρτ που θα γίνει στην παγωμένη λίμνη στο κέντρο της Madonna di Campiglio.

Το επίσης παραδοσιακό πάρτυ το βράδυ της ίδιας μέρας θα κλείσει το όλο πρόγραμμα.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024