
Το τραμ «ξεκινά» για Πειραιά, το μετρό «φθάνει» σε Ανθούπολη, Ελληνικό, Χαϊδάρι
Την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του τραμ προς τον Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης. Όπως είπε, το έργο θα ξεκινήσει αμέσως και για την ολοκλήρωσή του θα χρειαστούν δύο χρόνια. Όσον αφορά στο μετρό, είπε πως τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί και έδωσε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των επεκτάσεων.
Την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του τραμ προς τον Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Κ.Χατζηδάκης είπε ότι το έργο θα ξεκινήσει αμέσως και για την ολοκλήρωσή του θα χρειαστούν δύο χρόνια.
Όσον αφορά στο μετρό, είπε πως τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί και έδωσε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των επεκτάσεων: Ανθούπολη ως τον Απρίλιο, Ελληνικό ως τον Ιούλιο, Χαϊδάρι ως τον Σεπτέμβριο.
Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι θα γίνουν τα πάντα για να κρατηθεί «ζωντανό» το μετρό Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι σε ένα μήνα περίπου το τρένο θα φτάνει στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, στο Ικόνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Σε εξέλιξη η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου ως προέδρου της ΚΟ του κόμματος
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
