Ενισχυμένος Σαρρής στην ΕΠΟ, ο Πιλάβιος εξελέγη για την ΕΟΕ
Ενισχυμένος βγήκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής βγήκε... κερδισμένος στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χαλάνδρι. Και αυτό γιατί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, στην πρόταση την νυν διοίκησης για άρση της αναγνώρισης της Ένωσης του BEACH SOCCER έλαβε 44 ψήφους υπέρ, περισσότερες δηλαδή σε σχέση με τις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία. Ο Πιλάβιος εξελέγη ωε νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ.
Ενισχυμένος βγήκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής βγήκε… κερδισμένος στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χαλάνδρι.
Και αυτό γιατί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, στην πρόταση την νυν διοίκησης για άρση της αναγνώρισης της Ένωσης του BEACH SOCCER έλαβε 44 ψήφους υπέρ, περισσότερες δηλαδή σε σχέση με τις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία.
Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος συγκριτικά με τις θετικές ψήφους που είχε συγκεντρώσει στις εκλογές του Οκτωβρίου στις οποίες τον είχαν στηρίξει 37 Ενώσεις.
Ως αποτέλεσμα αυτού η παράταση Γκαγκάτση εμφανίζεται αποδυναμωμένη μετά τη σημερινή ψηφοφορία. Οι 20 Ενώσεις που είχαν υπερψηφίσει την υποψηφιότητά του Βασίλη Γκαγκάτση στις εκλογές του Οκτωβρίου περιορίστηκαν στις οκτώ.
Υπέρ της πρότασης της διοίκησης ψήφισαν οι Ενώσεις: 1. Super League 2. Ένωση Β – Γ Εθνικής 3. Αθηνών 4. Ανατολικής Αττικής 5. Αργολίδας 6. Αρκαδίας
7. Αχαϊας 8. Βοιωτίας 9. Γρεβενών 10. Δράμας 11. Δυτικής Αττικής 12. Δωδεκανήσων 13. Έβρου 14. Έυβοιας 15. Ευρυτανίας 16. Ζακύνθου 17. Ημαθίας 18. Ηπείρου 19. Θεσπρωτιας 20. Θεσσαλίας 21. Θράκης 22. Καβάλας 23. Καστοριάς 24. Κέρκυρας 25. Κεφαλονιάς/ Ιθάκης 26. Κοζάνη 27. Κορινθίας 28. Λακωνίας 29. Λέσβου
30. Μεσηνίας 31. Ξάνθης 32. Πειραιά 33. Πέλλας 34. Πιερίας 35. Ρεθύμνης 36. Σάμου 37. Σερρών 38. Τρικάλων 39. Φθιώτιδας 40. Φωκίδας 41. Χαλκιδικής 42. Χανίων43. Χίου 44. Σάλας
Κατά της πρότασης της διοίκησης ψήφισαν οι ΕΠΣ: 1. Αιτωλοακαρνανίας 2. Ηλείας 3. Ηρακλείου 4. Καρδίτσας 5. Κιλκίς 6. Κυκλάδες 7. Λάρισας 8. Μακεδονίας
«Παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ: 1. Άρτας 2. Λασιθίου 3. Πρέβεζας/Λευκάδας 4. Φλώρινας.
Ο Πιλάβιος εκπρόσωπος στην ΕΟΕ
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα είναι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) αντικαθιστώντας σ’ αυτή τον Θανάση Κανελλόπουλο. Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εξελέγη με 36 ψήφους, τέσσερις περισσότερες από τον Βαγγέλη Μαζαράκη που θα είναι αναπληρωματικό μέλος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ. Στην ψηφοφορία που συμμετείχαν 56 αντιπρόσωποι των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ, βρέθηκαν 37 έγκυρα, 11 άκυρα και οκτώ λευκά ψηφοδέλτια.
Ο Πιλάβιος εξελέγη με 36 ψήφους σε σύνολο 56, με τον Βαγγέλη Μαζαράκη να συγκεντρώνει 32 ψήφους και να αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή. Συν τοις άλλοις, στη σχετική ψηφοφορία βρέθηκαν 11 άκυρα και 8 λευκά ψηφοδέλτια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442