Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε, αλλά επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ, καθώς σε αγώνα στην Πυλαία για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών, επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών με 68-61. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το «στραβοπάτημα» στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν πολύ καλύτερη σήμερα και κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση των Πατρινών.
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ, καθώς σε αγώνα στην Πυλαία για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών, επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών με 68-61.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το «στραβοπάτημα» στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν πολύ καλύτερη σήμερα και κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση των Πατρινών.
Η ομάδα των Πατρών ήταν καλή κάτω από τα καλάθια και στα ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχη σε κρίσιμα σημεία του ματς και έτσι ο «δικέφαλος» κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς, χάρη κυρίως στους Χαριτόπουλο και Χαραλαμπίδη, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 18 και 17 αντίστοιχα πόντους.
Από την άλλη πλευρά, οι ΜακΚόλουμ και Αργυρόπουλος ήταν οι καλύτεροι των ηττημένων, με 14 πόντους έκαστος, ενώ καλός ήταν και ο Πέτροβιτς, ο οποίος τελείωσε το ματς με 13 πόντους στο ενεργητικό του.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.