Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Νέες εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Κυψέλη. Τις επιθέσεις καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, αφήνοντας ξανά αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Καθολική πρέπει να είναι η καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Νέες εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Κυψέλη.

Στην Αργυρούπολη, στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν σε γραφεία της ΝΔ τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Δέκα λεπτά αργότερα στη Γλυφάδα, άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ και πάλι σε γραφεία της ΝΔ. Και σε αυτή την περίπτωση προκληθήκαν ζημιές. Το μπαράζ των εμπρησμών συνεχίστηκε, στην Κυψέλη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο γραφείων του κόμματος.

Στη Γλυφάδα, επίσης στις 4:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι έριξαν δύο τούβλα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.

Νωρίτερα σημειώθηκαν εμπρηστικές υποθέσεις σε ΑΤΜ δύο υποκαταστημάτων της τράπεζας Εurobank στην οδό Κλαζομενών 22 και στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Παιωνίου, στην Καισαριανή.

Τις επιθέσεις καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, αφήνοντας ξανά αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άλλων κομμάτων, στρέφονται ευθέως εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας.

»Ας ξέρουν οι νυχτοβάτες ότι δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν κανέναν.

»Καταδικάζονται από όλους τους Έλληνες. Καθολική πρέπει να είναι η καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έχει πράξει μέχρι τώρα».

Απαντώντας στις αιχμές της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με πράξεις τυφλής βίας.

«Κατανοούμε ότι η κυβέρνηση πανικόβλητη προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα από τη λίστα Λαγκάρντ και το νέο νομοσχέδιο φορολεηλασίας. Σε αυτό το σχέδιο εντάσσονται οι επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και η προσπάθεια δημιουργίας ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος όπου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προωθεί τη… βία, την ανομία και την έλευση των εξωγήινων στον πλανήτη μας.

»H κυβέρνηση και η ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν έχει σχέση ούτε με τους εμπρησμούς γραφείων, ούτε με άλλες πράξεις τυφλής βίας που σε καμία περίπτωση δεν στρέφονται ενάντια στο μνημονιακό σύστημα, από το οποίο μάλιστα και αξιοποιούνται. Αυτήν την αυτονόητη καταδίκη μας, η ΝΔ και η κυβέρνηση ηθελημένα φαίνεται να την αγνοούν» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024