Ταχυδρόμος μετέφερε με τρακτέρ χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά της ορεινής Σερβίας
Χαμόγελα στα πρόσωπα 20 παιδιών που κατοικούν σε απομονωμένα ορεινά χωριά της νότιας Σερβίας έφερε με τη γενναιόδωρη χειρονομία του ο προϊστάμενος του ταχυδρομείου και μοναδικός ταχυδρόμος στη μικρή πόλη Κουρσούμλισκα Μπάνια. Διαθέτοντας ποσό από το μισθό του και συγκεντρώνοντας χρήματα από συμπολίτες του, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς αγόρασε δώρα για τα παιδιά των χωριών και τα παρέδωσε ο ίδιος ταξιδεύοντας με τρακτέρ επί τέσσερις ημέρες. Ήταν τα πρώτα και τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των ορεινών χωριών...
Χαμόγελα στα πρόσωπα 20 παιδιών που κατοικούν σε απομονωμένα ορεινά χωριά της νότιας Σερβίας έφερε με τη γενναιόδωρη χειρονομία του ο προϊστάμενος του ταχυδρομείου και μοναδικός ταχυδρόμος στη μικρή πόλη Κουρσούμλισκα Μπάνια.
Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς διαθέτοντας χρηματικό ποσό από το μισθό του και συγκεντρώνοντας χρήματα από μέλη της οικογένειάς του και συμπολίτες του κατόρθωσε να αγοράσει δώρα αξίας 300.000 δηναρίων για τα παιδιά που ζουν στα χωριά των ορεινών περιοχών, στα διοικητικά σύνορα με το Κόσοβο.
Τα δώρα παρέδωσε ο ίδιος στους μικρούς κατοίκους των δύσκολα προσεγγίσιμων οικισμών ταξιδεύοντας με τρακτέρ επί τέσσερις μέρες.
Ήταν τα πρώτα και τα μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα που έλαβαν τα παιδιά, καθώς μεγάλος αριθμός γονέων δεν είχε τη δυνατότητα να προσφέρει αυτή τη χαρά. Γι αυτό ο ταχυδρόμος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.
Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, σύμφωνα με το σερβικό τηλεοπτικό σταθμό B92, είναι γνωστός για τις πράξεις του που διαπνέονται από ανθρωπισμό. Είναι ένας από τους σπάνιους επισκέπτες πολλών ανθρώπων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές του δήμου Κουρσούμλια, προμηθεύει τους κατοίκους με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και τους κάνει συντροφιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Νέα αιματηρή σύγκρουση στο βόρειο Μάλι: Δεκάδες νεκροί στις συγκρούσεις στρατού και τζιχαντιστών στο Σαχέλ
- Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον εμπρησμό στη Marfin
- Ταϊλάνδη: Πώς ξεκίνησε η φονική φωτιά σε παμπ στην Μπανγκόκ- «Μπλοκαρισμένες οι έξοδοι κινδύνου»
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Να οχυρωθεί η δημοκρατία και να ενισχυθεί η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ταυτόσημες έννοιες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)











![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442