Επιταχύνει το ΤΑΙΠΕΔ τις διαδικασίες για ΔΕΠΑ, ΟΠΑΠ και Αστέρα Βουλιαγμένης
Επιταχύνει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τις προετοιμασίες για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς στο πρώτο τρίμηνο 2013 πρέπει να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ και για τα ακίνητα Αφάντου και Κασσιόπης. Μεθαύριο Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να εγκρίνει τα τεύχη προκήρυξης για την σύμβαση πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ, αλλά και την έναρξη των διαδικασιών για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς και ζητήματα που άπτονται της πώλησης του ποσοστού του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ.
Επιταχύνει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τις προετοιμασίες για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς στο πρώτο τρίμηνο 2013 πρέπει να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ και για τα ακίνητα Αφάντου και Κασσιόπης.
Μεθαύριο Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να εγκρίνει τα τεύχη προκήρυξης για την σύμβαση πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ, αλλά και την έναρξη των διαδικασιών για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς και ζητήματα που άπτονται της πώλησης του ποσοστού του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στη σύμβαση πώλησης του ΟΠΑΠ που θα δοθεί στους επτά ενδιαφερόμενους επενδυτές (BC Partners, Emma Delta, Gauselmann AG ,Intralot Holdings Luxemburg,Primrose Treasure Limited, Third Point και η TPG Capital) αναμένεται να περιλαμβάνεται και όρος που προβλέπει ότι αν ο ανάδοχος πωλήσει εντός τριετίας τον Οργανισμό, το Δημόσιο θα εισπράξει τίμημα επί της υπεραξίας.
Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να λάβει και αποφάσεις για τον Αστέρα Βουλιαγμένης σχετικές με τη συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα για το «Μικρό Καβούρι» στη Βουλιαγμένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η ΑΙ του Μασκ οδηγεί τους ανθρώπους σε παραλήρημα – «Επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει τη σύζυγό του»
- «Ψάχνει… μπαμ με τον Οκέκε η Χάποελ του Ιτούδη» (pic)
- Σακίρα: Αποθεώθηκε από 2 εκατομμύρια κόσμου στη δωρεάν συναυλία της στο Ριο
- Τσουκαλάς: Γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει τα χαρτιά της για την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές;
- Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης, «ξεφεύγει» με… χιούμορ για τη Euroleague
- Κένι: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό»

