Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο «πετσί» του ρωσικού ρόλου μπήκε για τα καλά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Στο «πετσί» του ρωσικού ρόλου μπήκε για τα καλά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Αποφασισμένος να τιμήσει και με το παραπάνω τη ρωσική ιθαγένεια εμφανίζεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος αφού συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξίδεψε στην πόλη Σαράνσκ, 640χλμ από τη Μόσχα, για να γιορτάσει τα ρωσικά Χριστούγεννα. Εκεί τον υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές, αλλά και γυναίκες προσφέροντάς του γλυκά και ψωμί. Ο ηθοποιός φόρεσε μία από τις πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές και κρατώντας το διαβατήριο στο χέρι, μίλησε με θερμά λόγια για τη νέα του πατρίδα.

Αποφασισμένος να τιμήσει και με το παραπάνω τη ρωσική ιθαγένεια εμφανίζεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος αφού συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξίδεψε στην πόλη Σαράνσκ, 640χλμ από τη Μόσχα, για να γιορτάσει τα ρωσικά Χριστούγεννα

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Σαράνσκ, ο Ντεπαρντιέ κούναγε το νέο του διαβατήριο μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν τοπικοί αξιωματούχοι και γυναίκες ντυμένες με την παραδοσιακή ρωσική φορεσιά, οι οποίες του πρόσφεραν ψωμί και τοπικά γλυκίσματα, ενώ κάτοικοι της πόλης του έκαναν δώρο δύο γατάκια.

Ο κυβερνήτης της πόλης του πρότεινε να εγκατασταθεί στην Μορδοβία. Το Σαράνσκ βρίσκεται σε απόσταση 640χλμ ανατολικά της Μόσχας και 1.600χλμ βόρεια του Σότσι.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο διάσημος ηθοποιός είχε σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν στην κατοικία του δεύτερου στο θέρετρο Σότσι, στις όχθες του Ευξείνου Πόντου.

Στη συνάντηση ο ηθοποιός παρέλαβε το διαβατήριο της νέας του πατρίδας, την οποία επέλεξε προκειμένου να αποφύγει την υψηλή φορολόγηση στη γενέτειρά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024