Ο Πασιένσα έφερε γούρι στη Λα Κορούνια, νίκη στο… Πιάτι για τη Βαλένθια
Η Λα Κορούνια έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 18ης αγωνιστικής και νίκησε 1-0 τη Μάλαγα, στο ντεμπούτο του Ντομίγκος Πασιένσα στον πάγκο της ομάδας της Γαλικίας. Με γκολ του Πιάτι στο 82' η Βαλένθια κατάφερε να «δραπετεύσει» από την έδρα της Γρανάδα με 2-1.
Η Λα Κορούνια έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 18ης αγωνιστικής και νίκησε 1-0 τη Μάλαγα, στο ντεμπούτο του Ντομίγκος Πασιένσα στον πάγκο της ομάδας της Γαλικίας.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Αντούριθ στο 6ο λεπτό, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, Λεβάντε, επιβλήθηκε με 3-1 των Βάσκων, στο δεύτερο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν. Στο 26΄ ο Λελ ισοφάρισε, ενώ στο 45΄ ο Ιμπόρα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Βαλένθια. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ελ Ζαρ στο 69΄, ενώ ο Καράμπελας μπήκε αλλαγή στο 67΄ αντί του Χουανφράν.
Με γκολ του Πιάτι στο 82′ η Βαλένθια κατάφερε να «δραπετεύσει» από την έδρα της Γρανάδα με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50΄ με τον Ανγκούλο, αλλά 10 λεπτά μετά ο Τζόνας έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 34ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ρίκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.