Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας και εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο Ν.Κόσμο
Μία έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας και μία εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο. Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση απο την Αστυνομία.
Μία έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας και μία εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο. Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση απο την Αστυνομία.
Αναλυτικά, στις 4:20 σημειώθηκε έκρηξη σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Λαγουμιτζη 74, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο μηχάνημα και την πρόσοψη της τράπεζας.
Στο σημείο βρέθηκαν υπολλείματα εκρηκτικού μηχανισμού, τα οποια περισυνελέγησαν απο τους πυροτεχνουργούς και εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Στις 5:10, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια, στην είσοδο και στο χώρο στάθμευσης εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών στην οδό Καλλιρρόης 98.
Απο την πυρκαγιά υπέστησαν φθορές τρια Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)












































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442