Αιχμές Ψωμιάδη κατά ΝΔ λίγο πριν την εκλογή του νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
Αιχμές εναντίον της ΝΔ και του υποψηφίου για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα άφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του λίγο πριν την εκλογή του νέου περιφερειάρχη. Ο κ. Ψωμιάδης κατηγόρησε τη ΝΔ για «προδοσία» και «αχαριστία» απέναντί του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία». Είπε ακόμη ότι ο ίδιος είχε το δικαίωμα να ορίσει ως διάδοχο του στην περιφέρεια τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.
Αιχμές εναντίον της ΝΔ και του υποψηφίου για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα άφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του λίγο πριν την εκλογή του νέου περιφερειάρχη.
Ο κ. Ψωμιάδης κατηγόρησε τη ΝΔ για «προδοσία» και «αχαριστία» απέναντί του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».
Είπε ακόμη ότι ο ίδιος είχε το δικαίωμα να ορίσει ως διάδοχο του στην περιφέρεια τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.
Στην ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν απάντησε στις αιχμές Ψωμιάδη και τάχθηκε υπέρ της ενότητας της παράταξης την οποία όπως είπε «θέλει να υπηρετήσει».
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παύθηκε οριστικά για την υπόθεση με την μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας