Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε βενζινάδικο στη Δαμασκό

Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε βενζινάδικο στη Δαμασκό

Βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη την Πέμπτη σε σταθμό καυσίμων στη Δαμασκό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν τουλάχιστον εννέα θύματα. Συριακά ΜΜΕ, τα οποία πρόσκεινται στο καθεστώς, αναφέρουν ότι στόχος της επίθεσης ήταν πολιτικά αυτοκίνητα που περίμεναν να εφοδιαστούν με καύσιμα και μιλούν για πράξη «τρομοκρατών», ο όρος με τον οποίο αναφέρονται εν γένει στους αντικαθεστωτικούς.

Βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη την Πέμπτη σε σταθμό καυσίμων στη Δαμασκό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν δεκάδες θύματα.

Συριακά ΜΜΕ, τα οποία πρόσκεινται στο καθεστώς, αναφέρουν ότι στόχος της επίθεσης ήταν πολιτικά αυτοκίνητα που περίμεναν να εφοδιαστούν με καύσιμα και μιλούν για πράξη «τρομοκρατών», ο όρος με τον οποίο αναφέρονται εν γένει στους αντικαθεστωτικούς.

Την ώρα της έκρηξης ο σταθμός καυσίμων ήταν γεμάτος πελάτες οι οποίοι προσπαθούσαν να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους, καθώς η βενζίνη γίνεται ολοένα και πιο δυσεύρετη στη χώρα εξαιτίας του εμφύλιου πολέμου.

Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Μπαρζέχ αλ Μπάλαντ, όπου κατοικούν άνθρωποι διαφόρων θρησκευμάτων αλλά και μειονότητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024